Neleiskite kavos būti reikalo pažeidėju tai stovyklavimo kelionei
Jūs manytumėte, kad yra žmonių, kurie tik netęs stovyklavimo kelionės todėl, kad manymas, kad ten nebus jokia Kava? Daugiausia tai yra rūšis žmonių, kurie negali atidaryti jų akių, kol jie neužuodžia to karšto Javos puodo. Gerai jie yra laimėje, yra keli tipai kavavirių, kurias jie gali pasirinkti iš to, yra labai gerai tinkami paimti su jumis stovyklavimo kelionėje. Nėra jokios priežasties, jūs neturite sugebėti stovyklauti ir turėti jūsų gražų puodą karšto raugo ryte, ar vakaras, ar popietė, ar kada nors… Yra keli modeliai, kurie yra tinkami tam, kad paimtų su jumis stovyklavimo Kava.
Kai žmonės galvoja apie kavos sukūrimą tuo metu, kai stovyklavimo kelionėje keli turės greitą atmintį koštuvo ant krosnies. Koštuvas buvo panaudotas, kad padarytų kavą atvirame ore per amžius, tai atrodo. Joks bet kokių maitinimo šaltinių ir projektų reikalingumas galbūt nepakeitė truputį daugiau, nei metų, kuriuos metodas neturi. Dauguma kartų koštuvas yra padarytas iš nerūdijančio plieno ar paprasto metalo dažnai su emalio pabaiga, tokiu būdu tai gali atlaikyti bet kokį dėvėjimą ir ašarą, su tuo gali susidurti, ir matymas, kad mes imame tai su mumis stovyklavimo kelionėje, tai gaus daug to.
Kitas būdas padaryti kavą jūsų stovyklaujančioje kelionėje yra vartojant kavos paspaudimą. Su kavos paspaudimu jūs gaunate stiklinį ąsotį, šiame ąsotyje, jūs dedate kavos pagrindą ant pagrindo. Jūs virinate vandenį virdulyje ir paskui jumyse blogas, kurį verdantis vanduo ąsotyje ant kavos įkuria. Palikite tai kelias minutes ir kai jūs manote, kad kavos jėga yra gera, kad jūs spaudžiate narą, kuris atvyksta su tuo žemyn į ąsotį, šis būdas, kuriuo jūs galite blogas Kava ir kavos pagrindo buvimas pagrinde, gerai didžioji dalis to daro. Kadangi jūs galėtumėte manyti, su šiuo metodu kavos, darančios, yra geros galimybės bus kažkoks kavos pagrindas kiekviename kavos puodelyje.
Moka puodas (ar Espreso puodas, ar Moka ExpressTM)
Iš visų būdų padaryti kavą su kavavire šis gamina geriausią kavos puodelį. Yra trys dalys moka puode, pagrindas skirsto laikymus šaltas vanduo, vidurinis žiedas, į kurį jūs padedate kavos tirščius, ir aukščiausią dalį, kuri yra tuščia pirmiausia, bet turės savyje kavą kavos gamybos proceso gale. Padėkite moka puodą ant dykynės šaltinio ir tuo metu, kai vanduo atvyksta į virimą, tai taip pat sukuria spaudimą. Kai spaudimas bus teisingas, kad jis bus keltas per vidurinį žiedą ir kavą, kuri yra jame ir lieka aukščiausioje dalyje. Šis būdas jūs gaunate espreso kaip Arbata puodelis.
Yra dar keli pasirinkimas kai prieita prie sukūrimo kavos jūsų stovyklaujančioje kelionėje, bet jie yra populiariausi. Moka puodas, aš galvoju, gamina geriausią degustacijos kavą. Bet kadangi jūs matote, kad jūs niekada neturite nueiti be kavos puodelio, ir nėra daugiau pasiteisinimas nestovyklauti.